Chapters Castle Rally (3/3)

Zondag 1 juli

Zeer tegen mijn zin in word ik om 7 uur wakker gekraaid door mijn mobile. Er hangt een lichte bierlucht om mij heen. De warme douche lokt en ik blijf er zeker een kwartier onder staan. Gelukkig hebben ze hier genoeg heet water.
Mijn oog valt er nu pas op dat wij in een paardenkamer slapen. Hoe toepasselijk. Alle wanden zijn voorzien van paarden(hoofden), zelfs de wand in de douche!

Tegen half 9 sta ik in de ontbijtrij. Vandaag hebben we keuze uit de eitjes: scrambled of gebakken. Ik voeg me bij de geluidsmannen die nog niet in kunnen laden vanwege een auto die in de weg staat. Maar Rob lost dat al heel snel voor ze op door de eigenaar gewoon uit zijn bed te bellen. Mr Ed en zijn meissie komen ook gezellig ontbijten. Ze blijken uit Breda te komen en we besluiten om met zn 4-en terug te rijden. Net zo gezellig.
Van een Obelixbelg met paardenstaart krijg ik een elastiekie omdat ik de mijne kwijt ben. Heel gul van hem. Een andere belg, die gister aan de kapelbar hing komt ff afscheid nemen. Wij gaan onze spullen bij mekaar zoeken en alles op de motor pakken.
Ondertussen maken de meeste motorrijders zich op voor de Parade of Flags die om 11 uur vertrekt. Uiteindelijk rijden er toch nog zo’n 90 motoren mee.
Op het terras in Baarlo waar de rit eindigt, komt een wielrenploeg verontwaardigt aan: die Hells Angels hebben ons terras ingepikt! roept er eentje.

Martina meldt dat ze door haar hoeven is gezakt. Dat is Haags voor doodmoe. En Fred weet me te vertellen dat er “zoef”borsten bestaan. Verbaasd vraag ik om uitleg. Nou, zegt ie, als zo’n vrouw haar BH uit trekt dan vallen die borsten zoef-zoef omlaag. Dus eigenlijk zijn het zoef-zoef-borsten. Weer wat bijgeleerd!
Onder de motorrijders was ook een Indo, met lang zwart haar en blauwe nagellak. Daar moeten we het fijne van weten. Hij wil een zijn met zijn motor, die is nl in dezelfde kleur blauw. Hij had zelfs een koffer achter voor zijn puppie. Maar inmiddels is die zo groot dat ie voortaan voor op de tank zit. Maar hij was er nu niet bij.

Om 11 uur vertrekken we met 4-en. Toch maar over de snelweg. We willen niet al te laat thuis komen en er is regen voorspeld. Ik heb vandaag weer een beetje last van het blond-gevoel. De koffie gaat bijna fout, mis bijna een bocht op de snelweg en neem ook nog een verkeerde afslag. Ach ja, anders is het ook maar saai, toch?
Rond een parkeer ik Snake weer in stal.
Het was een leuk en enerverend weekend. Gaaf om ook de mensen “achter” de band te leren kennen. En nog meer genoegdoening als we naderhand horen dat we alles tot in de puntjes verzorgd hebben. Alle bands waren heel erg tevreden en vonden ons top, er waren er zelfs bij die het jammer vonden dat ze al weer terug moesten gaan.
Een beter compliment kun je je toch niet wensen?!

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s